Lycon Hot Wax.

Harsen met Lycon.

Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxed met de mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën, Waxing met Lycon levert een super resultaat! De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. Bovendien kan de hars gebruikt worden op een lage temperatuur, wat comfortabeler is voor de te behandelen huid.

 
Neusharen € 5,00
Bovenlip € 8,00
Kin € 8,00
Wenkbrauwen € 10,00
Hele gelaat € 20,00
     
 

Waarom harsen?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg, en het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

 

Uitleg

Eerst zal de schoonheidsspecialiste je huid ontsmetten. Dan brengt ze een flinterdun laagje olie op je huid aan, waardoor de wax alleen aan het haar kleeft, en niet aan je huid. Dat bespaart je een hoop ongemak! De wax brengt ze aan met spatels en vervolgens trekt ze met een snelle handbeweging de wax van je af. Dan brengt ze een lotion aan die kalmeert de huid en laat de lege haarzakjes dichttrekken en tenslotte zal ze je huid nabehandelen met een cooling gel.

Wij gebruiken heerlijk ruikende producten van topkwaliteit waardoor wij snel kunnen werken met perfect resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotocontent