Actie

♡Summer Actie♡ ▪15%Korting op Janzen BodyScrub!▪

Waarom scrubben zo goed is voor je huid!

Voor een mooie en gezonde huid is het belangrijk om zo nu en dan te scrubben. Je houdt je huid soepel en helpt de natuur een handje bij het ‘vernieuwingsproces’ van je huid. De huid is namelijk zo opgebouwd dat er continue nieuwe cellen worden aangemaakt. Tussen de drie en vier weken vernieuwen alle cellen op je huid. De oude cellen op je lichaam en gezicht worden vaak afgevoerd tijdens het wassen en het aantrekken van kleding, maar op deze manier worden niet alle oude cellen verwijderd. Om deze reden is het dus belangrijk om je huid eens in de zoveel tijd te scrubben.

Voordelen van scrubben

Naast dat het scrubben van je huid ervoor zorgt dat de oude cellen verwijderd worden, heeft het nog enkele voordelen. Dankzij een flinke scrubbeurt kunnen verzorgende crèmes en douchegels beter in de huid worden opgenomen, dit resulteert in een gehydrateerde en soepele huid. Daarnaast zullen kleine puistjes verdwijnen, word je sneller bruin en zul je minder last hebben van ingegroeide haartjes.

Hoe vaak moet ik scrubben?

Hoe vaak je moet scrubben is afhankelijk van je type huid. Heb je namelijk een droge en gevoelige huid, dan is een a twee keer per maand voldoende. Is jouw huid wat vetter dan gemiddeld, dan kun je gerust twee keer per week de scrub erbij pakken.

De scrub van Janzen is niet geschikt voor je gezicht je kunt hem wel zachter maken met de heerlijke douche mousse of shower gel!

Scrubben

Nieuw Scheren voor de mannen!

Laat je heerlijk verwennen door op de Barber manier geschoren te worden nog met echte scheerzeep lekkere warme kompres doekjes en dat voor maar €15,- Dit is alleen op afspraak te boeken bij Anneke!

mansalon

Iedere maand:

   

Spaarkaart actie:

Bij iedere behandeling krijgt u een stempel, boven de €40,00 krijgt u er 2.
Bij een volle kaart krijgt u €5,00 korting of u mag het product van de maand uitzoeken.
(iedere maand hebben we een ander product)
   

Jongeren pas korting:

Jongeren van 12 t/m 21 krijgen het gehele jaar op vertoon van deze pas 10% korting op hun behandeling. Deze pas is te verkrijgen in de kapsalon.
 

Jaarabonnement.

Mannen € 215,50
Vrouwen € 235,50
   
 
 

Nieuw knipkaarten!!!!

Nieuw bij ons in de salon knipkaarten voor dames & heren.
Betaal in een keer voor vijf behandelingen en ontvang de zesde behandeling GRATIS.
Kosten dames: € 105,- normaal € 126,-
Kosten heren € 95,- normaal € 114,-

 

actie
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotocontent