Hairextensions/ Wefts

 

Wilt u volume of een totale haarverlenging, het is mogelijk door onze haarverlenging methode!

De haarverlenging wordt geplaatst met prachtig real human hair van het merk True Line & Balmain.

Iedere klant is uniek en heeft haar eigen wensen. Om deze reden bieden wij verschillende haarverlengings methodes, zelfs methodes waarmee het haar meerdere malen herbruikbaar is.

True Line hairextensions zijn remy gesorteerd, bevatten geen silliconen, zijn gemaakt van echt mensenhaar zonder toevoegingen en bevatten zelfs na het ontkleuren nog gemiddeld 90% van de oorspronkelijke haarschubben.


Doormiddel van een klein ringetje (microrings die vrijwel onzichtbaar zijn) word het haar aan uw eigen haar bevestigd. Deze methode voorkomt mogelijke beschadiging van het haar, omdat er verder geen warmtebronnen of chemicaliën aan te pas komen. Uw eigen haar kan gewoon door blijven groeien.
Microring extensions blijven gemiddeld 3 maanden in het haar zitten, dat hangt af van de structuur van het eigen haar. Daarnaast zijn ze makkelijk te verwijderen  zonder dat uw haar beschadigd.
Het haar kan geplaatst worden in de vorm van haarmatten (wefts) of per los plukje (microring hairextension).


Met een haarverlenging kunt u ook denken aan het creëren van een nieuw kapsel, spaart u al lang voor die mooie lange lok maar groeit uw eigen haar niet je kunt dit ook oplossen door middel van een weft of extensions te plaatsen heb je in 1x die mooie lange lok of bijvoorbeeld bij een Bob-line wil je een mooie schuine bob maar willen de zijkanten niet groeien plaats hier dan ook wefts of extensions en jij heb het resultaat waar je al zolang voor spaarde! (zonder dat je eigen haar beschadigd!)

 
 

Hairextensions:

 

Uiteindelijk is dit afhankelijk van de dikte van je eigen haar, maar om u een indicatie te geven volgen hieronder wat richtlijnen:
Voor een volumebehandeling: 75 – 100 hairextensions
Voor een complete haarverlenging: 125 – 200 hairextensions
Het maximale aantal 200 stuks


Verkrijgbaar in 2 lengtes 40cm en 60cm

40cm kosten per stuk €2,40 incl. wassen knippen en stylen na inzetten.

60cm kosten per stuk €2,70 incl. wassen knippen en stylen na inzetten.


Kosten uithalen extensions per stuk €0,40 

Wilt u na het eruit halen weer de extensions meteen opnieuw geplaatst hebben komt er nog €11.75,- boven op. Incl. wassen, drogen en stylen.

 
 

Wefts(matten)

 

Uiteindelijk is dit afhankelijk van de dikte van je eigen haar, maar om u een indicatie te geven volgen hieronder wat richtlijnen:
Voor een volumebehandeling:        1-5 matten
Voor een complete haarverlenging: 5-10 matten


Verkrijgbaar in lengte 40cm. (60cm is mogelijk in overleg)

40cm kosten per mat €55,- incl wassen knippen en stylen


Uithalen/ omhoog plaatsen wefts €10 excl. wassen en drogen

Wassen, drogen en stylen €11,75

 

Verzorging extensions/wefts

 
 • Je dient je haar elke dag goed te borstelen. Begin bij de punten, daarna het middengedeelte en uiteindelijk het hele haar. Ook belangrijk om over de hoofdhuid, incl. bondjes / microringen,heen te borstelen (geen kam gebruiken maar een speciale extensionborstel) ivm met losse haren. Dit om klitvorming te voorkomen.
 • Je verliest ongeveer 80 tot 100 haren per dag. Het is belangrijk om regelmatig te borstelen om zo veel mogelijk losse haren te verwijderen.
 • Controleer regelmatig of de hair extensions niet aan elkaar zitten. Dit kan na verloop van tijd gebeuren. Dit komt door verlies van jouw eigen haar, wat blijft zitten in de bondjes.
 • Voel je dat hair extensions aan elkaar zitten? Trek deze dan voorzichtig uit elkaar, om verdere klitvorming te voorkomen.
 • Na het inzetten van de hair extensions mag het haar twee dagen niet gewassen worden, dit in verband met het uitharden van de bondjes of de hechting van de microringen. Zodra deze twee dagen voorbij zijn, kun je je haar wassen, maar wel met de verzorgingsproducten die daarvoor geadviseerd worden.
 • Gebruik altijd producten met een voedende en repair functie, maar smeer dit niet op de bondjes of microringen. Vooral met microringen is het belangrijk om hier heel voorzichtig mee te zijn i.v.m uitglijden van de microringen.
 • Deze producten geven de hair extensions voeding, glans en het voorkomt klitten.
 • Shampoos met fruitzuren, scalp reinigen, anti-roos, kortom alles wat men kan aanschaffen bij de drogisten, zijn niet geschikt voor de hair extensions. Deze bevatten niet voldoende product om de hair extensions te voeden. Ook producten waar alcohol of fruitzuren in zitten dienen NOOIT gebruikt te worden. (bij twijfel neem contact met ons op)
 • Je kunt ongeveer 10 tot 15% procent verliezen van het aantal geplaatste hair extensions. Dit is normaal, ieder mens verliest tussen de 80 tot 100 haren per dag.
 • Haar dat je na het borstelen normaal in uw borstel ziet zitten, blijven nu tussen de bondjes zitten.
 • Je haar na het wassen altijd goed drogen. Vocht is een van de problemen waardoor men meer en sneller hair extensions verliest,en ook klitten en dreadvorming van kunnen ontstaan.
 • Voor het slapen gaan, het haar in een staart (niet te strak) of een losse vlecht maken. Dit voorkomt klitten en dreadvorming.

 
 
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotocontent