Voor Informatie klik Hier.

Prinsessen voor een dag!
Dit kinderfeestje is speciaal voor de allerkleinste prinsesjes (4 t/m 7 jaar)! Elk meisje mag in haar mooiste prinsessenjurk naar het feestje komen. We hebben de tafel om getoverd tot een knutseltafel en gaan ze elk hun eigen fotolijstje versieren. Om en om mogen de meisjes plaatsnemen op de make up kruk en krijgen sprookjesachtige make up aangebracht (oogschaduw, lipgloss & blusher). Ook krijgen de meiden om en om prinsessen haar. Degene die nog niet aan de beurt zijn gaan gezellig verder met knutselen. Als alle prinsessen mooie make up op hebben en de haren mooi gedaan zijn maken we een foto die in het lijstje gaat! Aan het einde van dit feestje zijn ze allemaal mooie prinsessen en gaan ze met hun unieke fotolijstje naar huis.
De foto’s die gemaakt zijn van de prinsessen krijgen ze ook mee!

Meiden middag!
Dit kinderfeestje is voor meiden (7 t/m 12 jaar)!  We hebben de tafel om getoverd tot een knutseltafel en gaan ze elk hun eigen tekening kleuren met sjablonen etc. Wie de mooiste tekening heeft gemaakt krijgt van ons nog een klein leuk presentje. Onder tussen gaan de meiden om en om plaatsnemen op de make up kruk, kappersstoel en nagelstoel  om een gekleurde extension te krijgen en mooi opgestoken haar, ze krijgen mooie make-up (oogschaduw, lipgloss , blusher & mascara) en de nagels worden leuk gelakt. Degene die nog niet aan de beurt zijn gaan gezellig verder met hun tekening. Aan het einde van het feestje krijgen alle meiden een leuke Goodie Bag met daarin een snoepzak, klein nagellakje en nog meer meiden spulletjes.

Voor informatie klik Hier.

Voor informatie klik Hier.

Meiden middag! (uitgebreid)
Dit kinderfeestje is voor meiden (7 t/m 12 jaar)!  We hebben de tafel om getoverd tot een knutseltafel en gaan ze elk hun eigen fotolijstje pimpen. Onder tussen gaan de meiden om en om plaatsnemen op de make up kruk, kappersstoel en nagelstoel  om een gekleurde extension te krijgen en mooi opgestoken haar, ze krijgen mooie make-up (oogschaduw, lipgloss , blusher & mascara) en de nagels worden leuk gelakt. Degene die nog niet aan de beurt zijn gaan gezellig verder met het knutselen van hun fotolijstje. Aan het einde van het feestje maken we van alle meiden een foto voor hun gepimpte fotolijst en krijgen de meiden een leuke Goodie Bag met daarin een snoepzak, klein nagellakje en nog meer meiden spulletjes.
Foto’s die van de meiden zijn gemaakt krijgen ze ook mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotocontent